Szállítási feltételek

Belföldi házhozszállítás

  1. A weboldalon kiválasztott és megrendelt terméket a Szolgáltató az Ügyfélnek elektronikusan megküldött rendelési visszaigazolásban, szereplő időpontban (munkanapon reggel 8 és délután 18 óra között) szállítja ki az Ügyfél által a megrendelés során megadott szállítási címre, így a megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató az Ügyfélnek a rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen és időpontban teljesíti.
  2. Fizetési lehetőségek: kizárólag banki átutalással/bankkártyával előre, a küldeményt csak akkor adjuk át kiszállításra a kézbesítőnek, amennyiben az általunk visszaigazolt pontos összeg a bankszámlánkon jóváírásra került.
  3. Az Ügyfél a kiszállítás időpontjában a küldeményt köteles tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. Sérülésmentes, bontatlan, eredeti szállítmánynak csak az minősül, ami a Szolgáltató által alkalmazott csomagolással van ellátva. Amennyiben az Ügyfél bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítást végző az Ügyfél kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni.

0-3999 Ft-ig                                                                                                        1000 Ft szállítási költség

4000 Ft fölött                                                                                                     Ingyenes* a szállítás

* Ingyenes a szállítás az alábbi megyékben: Zala, Vas, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Komárom-Esztergom, Fejér, Pest.

  • ** A többi megyében jelenlegi állapot szerint még nem érhető el a szolgáltatás. A szolgáltatás bővítése folyamatban van.