Lokális gazdaságfejlesztés a mikrovállalkozásokon keresztül

Sajtóközlemény

VP6-19.2.1.-39-9-17

A HORVÁTH GAZDA KFT. a Vidékfejlesztési Program keretén belül a Göcsej-Zala mente Leader Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-39-9-17 kódszámú, Göcsej-Zala mente Leader Egyesület – „Lokális gazdaságfejlesztés a mikrovállalkozásokon keresztül” című felhívásra benyújtott 1914960222 azonosító számú VP6-19.2.1.-39-9-17 kódszámú pályázatával 1 747 922 Ft összegű 50% intenzitású támogatásban részesült.

A 2009-ben létrehozott Horváth Gazda Kft. szolgáltatásai elsősorban a zöldség- és gyümölcskereskedelem és feldolgozás köré szerveződnek. Cégünk által előállított termékek portfóliójába a hagyományos zöldségek-gyümölcsök mellett megtalálhatóak a bolti értékesítés szempontjából kedvelt csomagolt termékek, savanyúságok, valamint tojástermékek. Hét hűtőkocsival hat megyébe, számos vásárlóhoz juttatjuk el termékeinket, kimagasló minőséget és frissességet biztosítva. Jelenleg elérhető termékeink számát további egzotikumokkal szeretnénk bővíteni, illetve a már meglévő szolgáltatásainkat, mint például a szaktanácsadás, online forgalomfigyelés, valamint akciók szervezése és lebonyolítása, szeretnénk további partnerek irányába is kiterjeszteni.

A jelen pályázat során elnyert támogatással sikerült megvalósítanunk a 8918 Németfalu, Kossuth Lajos út 6 (hrsz: 126) szám alatt található hűtőházak tetőcseréjét. A beruházás során elkészült a fém- és könnyűszerkezet cseréje, a tetőfedés, valamint a bádogozás is. A hűtőházak teteje elavult, öreg, rossz állapotú volt, azonban a pályázat támogatásával megvalósíthatóvá váltak az új, az aktuális előírásoknak és követelményeknek megfelelő tetők. A megújult tetőszerkezetekkel lehetővé vált a termékeink korszerű, hatékony tárolása, ezáltal csökkentve a rezsiköltségeket. Az így felszabaduló forrásokat kapacitásbővítésre a forgalmazott termékek portfóliójának kiszélesítésére, a szolgáltatások kiterjesztésére lehet fordítani, ami hosszú távon növeli a bevételeket és hozzájárul új munkahelyek létrejöttéhez is. Mindezek mellett a beruházás hozzájárult a dolgozók munkakörülményeinek javításához, valamint a település gazdasági mutatóinak növekedéséhez is.

logo

Hírlevél feliratkozás

Kedvezményekért iratkozz fel hírlevelünkre

GDPR hozzájárulás

Sikeresen feliratkoztál!